CATESP
Blog
20 de gener de 2014

Estrenem la Fosbury, la revista digital sobre esport català

fosbury_slide1

Catalunya és territori poliesportiu i s’hi practiquen amb èxit una gran varietat d’esports que mereixen, com a mínim, la mateixa atenció i valor que l’esport dels “11 contra 11”. En el país del “futbol, futbol, futbol” pot semblar absurd plantejar-se un projecte periodístic que exclogui aquesta hegemonia. Però ens hem atrevit, a fer-ho diferent. Saltem d’esquena. Igual que Dick Fosbury.

Dick Fosbury va ser un incomprès, però va tenir el suport del seu entorn i va acabar guanyant l’or olímpic a Mèxic’68. La revista Fosbury és un projecte ambiciós de revista interactiva (amb versió per tauletes i pdf per visualitzar a ordinadors) que gràcies al suport d’empreses i anunciants està preparant la seva carrera per fer el millor salt possible. I superar el llistó.

Aquest 1 de març va veure a la llum el número 00 d’aquest nou projecte. Una revista interactiva, que en el seu número 01 veurà incrementada la seva interactivitat (tant en els continguts com en la publicitat) amb una moderna aplicació que es podrà descarregar des d’iPADs i Tauletes.

Revista impulsada pel Grup El Tot Comunicació (www.eltot.cat) amb el suport de l’ACPG (Associació Catalana de la Premsa Gratuïta). Web i disseny desenvolupat per Tàctic.

Contacta

Carrer d’en Xammar, 11
Mataró (BCN) 08301
93 790 97 73 | 620 007 271
tactic@tactic.cat